Известие

Collapse
No announcement yet.

Мнения, впечатления, наблюдения за 147/156/GT относно обяви в сайтове.

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Продавай си колата смело и не се обяснявай на баламурници без пари в джоба. Особено такива които нямат интерес към колата ти. Обяснения не си длъжен да даваш на никой. Ако прецениш ги дай на човек който е дошъл да види колата ти на живо. Цената си определяш ти, ако ще и 10 да си налял може да искаш да я продадеш и за 5, защото така ти е кеф, и само това има значение. А кой какво се пита, боли те к*ра
    Купувач е този който идва на място да види автомобила и носи или има пари в сметка. Останалите са квартални мрънкалници които имат хубав ден само ако прецакат некой друг.
    Да са ти живи и здрави децата, вземи си удобна кола по джоба и се радвай на нещата. Успех с продажбата.

Comment

• Пичове, като взема колата ще ви кажа дали има скрити болежки или не
      Alfa Romeo 147 2.0 TS Distinction

Comment

• Първоначално публикувано от kickey Покажи съобщение
        Пичове, като взема колата ще ви кажа дали има скрити болежки или не
        От това което чета колата изглежда добра и ще ти спести доста пари- успех и късмет.
        Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

• Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
          Чакай, че ми стана интересно...
          Колега, искаш да кажеш, че ти разбра, че тая кола ти е малка, преди един месец, когато се роди второто дете?
          Девет месеца по-рано не знаеше, че колата е малка за две деца и наля 3000-4000лв. у нея?
          Виж сега колега.....да знам 9 месеца по-рано.Не мисля, че трябва да се оправдавам за колата пред целия китайски народ!. И ако мислиш, че 9 - месеца колата е оставена на произвола - мисли. Акъл идва, не се налива! Който я вземе той ще каже! Ако искаш, заповядай да я видиш, тогава се изказвай! Аз няма какво да крия! И колко съм налял, проблема си е изцяло мой! Ако нямаш интерес към колата, моля не се изказвай неподготвен!
          Last edited by totoza; d.m.y г., 14:03.

Comment

• Първоначално публикувано от kickey Покажи съобщение
            Пичове, като взема колата ще ви кажа дали има скрити болежки или не
            Добър ден.......а бе кой може да ти каже коя жена се чука най добре ...и то в форум....същото и за кола.....
            Късмет и успех...стига глупости....
            По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
            https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Колега, искаш да кажеш, че ти разбра, че тая кола ти е малка, преди един месец, когато се роди второто дете?
              Девет месеца по-рано не знаеше, че колата е малка за две деца и наля 3000-4000лв. у нея?
              Кики, моята кола знаеш, че е купена за 8800 преди 2 г. и има ремонт на окачването за около 1200. Пролетта се бях влюбил в едно БМВ 330 хд и ако не го бяха взели преди мен, щеше да се наложи да продавам Алфата. Е, трябваше ли да пиша подробни мотиви защо я продавам и да убеждавам, че няма нещо гнило.
              Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
              AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
              Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

• Момци, простете изкривеното ми мислене, но за мен не е нормално да инвестираш 3000лв. в кола струваща 3000лв. и да я продадеш за 3000лв.
                Тук не става въпрос конкретно за колата на колегата, а ПРИНЦИПНО!!!
                Фенщина, феншина, ама това си е чиста преебавка...

П.П.
                Колега, не се сърди - живи и здрави да са дечурлигата!!!
                sigpic

Comment

• Пазар бе Kuku... И аз инвестирах около 2000лв, но в момента на кораба повече от 3000лв няма кой да ми даде... За това ще си я карам, а след това ще я подаря на някой.

Comment

Момци, простете изкривеното ми мислене, но за мен не е нормално да инвестираш 3000лв. в кола струваща 3000лв. и да я продадеш за 3000лв.
                    Тук не става въпрос конкретно за колата на колегата, а ПРИНЦИПНО!!!
                    Фенщина, феншина, ама това си е чиста преебавка...

П.П.
                    Колега, не се сърди - живи и здрави да са дечурлигата!!!
                    Човека иска да се оттърве от нея - няма кой да му даде 6000.
                    Last edited by vladev; d.m.y г., 15:26.
                    Subaru Legacy 3.0R
                    Ex: Alfa Romeo 156 Sportwagon 2.4 JTD 140+bhp
                    sigpic

Comment

• марката няма никакво значение за наливането на пари, ако човек си харесва колата и иска да стигне жив и здрав за където е тръгнал - налива, ако си мърляч караш докато умре и хвърляш в Надин.Предната ми кола я купих за 8к, карах я 9 години , налях 3-4к през това време и я продадох за 2 к - не беше алфа.Почетете и другите форуми - всеки, който кара налива пари.
                      Alfa Romeo 146 1.9 JTD 105+++ EX
                      Peugeout 2.2 HDI 133+++
                      Alfa 159 +++ next

Comment

Kъде ги видя 3000лв ?
                        На мен като ми омръзне дадена кола и на пазара.
                        Все хора от фиат форума ги купуват, а и аз ги поддържам в идеално техническо състояние.
                        ex - 147 16v multijet

Comment

• В обявата на колегата
                          sigpic

Comment

• От въпросната 147ца аз взех навигацията,и мога да кажа че си е много добра,и мотора доста добре си работеше,вътре си е запазена,просто колегата е решил да я продава.
                            Много хора наливат луди пари по колите си и после ги продават за без пари,но това не значи ,че не са добри.
                            SPRINTAUTO service
                            0893277773

Comment

• Здравейте, колеги,
                              някой да продава 147-ца с газова или метанова уредба?
                              Интереса е сериозен, надявам се и предлагането да е такова
                              Харесали сме няколко в mobile- давам линкове
                              Моля, изкажете мнение- забележки, препоръки... друго си е във форума
                              http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...s&slink=55djve
                              http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...s&slink=56to8c
                              http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...s&slink=54ildy
                              http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...s&slink=55dlo0
                              Last edited by electra___; d.m.y г., 00:25.

Comment

• http://www.cars.bg/c533279
                                Някой да има понятие от тоя кошник? Гледам волана не е "цвети". Което не е на 100% критерии, че колата не става. А ми е доста далеко да ходя само на оглед.
                                Alfa 155 1.8 TS 8V 129 hp '95 ....ех

Alfa 156 SW 2.4 M-Jet '04

Comment

Working...
                                X